Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: 25 ΜΑΙΟΥ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ (ΣΥΓΑΠΑ-ΓΟΝΕΙΣ-ΓΟΝΕΑΣ) goneas goneis gonis pateras
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
SYGAPA - ΣΥ.Γ.Α.Π.Α.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ- ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΟΝΕΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Φράγκων 19 Θεσσαλονίκη, τηλ 2310524285 2310524285 φαξ 2310524319,
κινητό 6942989785, mails: goneas2005@yahoo.gr ,
President: Spitalas@yahoo.gr  
ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ:
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ: http://www.ipetitions.com/petition/greekfamilylaw/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ:
ΓΟΝΕΑΣ : http://goneas.blogspot.com/  
Πάνω από 8 χρόνια, ο ΣΥΓΑΠΑ διαμαρτύρεται και προειδοποιεί τους υπεύθυνους για την κατάντια της κοινωνίας μας, για τα ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών των διαζυγίων και το μέλλον που είναι δυσοίωνο για τους πολίτες αυτής της χώρας.
Η παραβατικότητα αυξήθηκε, οι νέοι δίχως αυτοπεποίθηση, ψυχολογία και σεβασμό είναι σε υστέρηση, οι προβληματικές οικογένειες δεν έχουν καμία στήρηξη από την Πολιτεία. Τα προβλήματα μεγεθύνθηκαν στη πορεία επειδή δεν εισακουστήκαμε προ πολλού. Τα οικονομικά προβλήματα έχουν γιγαντωθεί από τις υπέρογκες διατροφές και από την ανεξέλεγκτη φορολογία των διαζευγμένων που θεωρούνται πολίτες τρίτης κατηγορίας.
Οι φίλοι μας Ισπανοί, όπως και Γάλλοι, Βέλγοι, Ιρλανδοί, Ισλανδοί, Ιταλοί, Πορτογάλοι διαζευγμένοι που δημιούργησαν κινήματα για την γονεική ισότητα, μας καλούν να διαμαρτυρηθούμε μαζί τους για την σοβαρή κοινωνική και οικονομική κρίση που φαίνεται τεράστια στη χώρα μας.
Καλούμε, λοιπόν, τα μέλη (30.000) και τους φίλους μας (1.000.000) να συμπαρασταθούμε στο κίνημα κατά της αδικίας και άνισης αντιμετώπισης, σε κάθε Ελληνική πόλη, σήμερα, στις 6μμ στα συγκεκριμένα σημεία διαμαρτυρίας.
Επεται συνέχεια των δράσεών μας. Μη ξεχνάτε την πρόσφατη επιτυχημνένη εκδήλωσή μας της Παγκόσμιας Ημέρας Αποξένωσης και όλες τις συχνές εκδηλώσεις μας, έως τη δικαίωση των βασανισμένων παιδιών μας.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου